Indendørs faciliteter åbent igen d. 29/12

Kulturministeriet, som Valhal hører under, har udsendt nye regler i f. m. Corona smittefaren. Det betyder, at vi kan genåbne Valhal. Vi har nedskrevet et sæt coronaregler for brugen af Valhal, fordi vi gerne vil passe på os selv og på hinanden.

Havet og VI vinterbadning har i dag taget beslutningen om genåbning, og vi har i samarbejde med forvaltning og idrætscentret gjort det muligt at åbne Valhal igen. Rengøringen af Valhal er genoptaget, og vores armbånd er aktiveret igen.
Vi sætter opslag op i Valhal, der beskriver hvor mange der må opholde sig sammen i de forskellige rum. Regler bliver også slået op her på siden. Foreningerne kan ikke gøres ansvarlige for om reglerne overholdes, det er således jeres eget ansvar.

Vi har stillet sprit frem i alle rum. Det skal være med til, at I kan opretholde en høj hygiejne. Husk derfor at spritte af. Bliver du ramt af corona, skal du straks give besked på denne side. Du skal også give besked til dem du har været sammen med, så de kan blive testet.

Husregler:

  • Sauna 8 pers
  • Handicaptoilet 2 pers
  • Cafeområde max 8 pers
  • Vindfang til sauna 1 pers
  • Omklædning 2 pers

Der vil ikke være folk fra bestyrelsen til at forklare disse regler, hjælp hinanden og pas på hinanden.
Valhal genåbner fra d. 29/12-2021 efter rengøring ca. kl. 14.30 og indtil d. 5/1-2022, hvor disse restriktioner tages op igen og du får besked her på siden. Giv plads til rengøringen som i disse tider er særlig vigtig.